خراسانِ اسلام KhorasanIslam

خراسانیان، پارسی گویان، روشنفکران و فرهنگ دوستان سلام.

خراسانِ اسلام KhorasanIslam

خراسانیان، پارسی گویان، روشنفکران و فرهنگ دوستان سلام.

خراسانِ اسلام KhorasanIslam

هدف این وبلاگ هم‌افزایی فرهنگی، گسترش فرهنگ عدالت خواهی می‌باشد؛ ما را با ارائه نظر تان در پیشبرد این هدف یاری نمایید.

آخرین نظرات
نویسندگان

شواهدی بر همکاری حامد کرزی با گروه طالبان در حملات انتحاری کابل

پس از ایجاد دولت وحدت ملی حملات تروریستی و انتحاری به اماکن دولتی و نظامی در کابل شدت گرفت. دو حمله تروریستی و انتحاری و پس از آن حملات افراد مسلح به پارلمان افغانستان، حمله به وزارت دفاع و اکادمی پلیس در پایتخت از این سری حملات طالبان بود. در پی این حملات در اماکن مهم پایتخت این سوال را ایجاد شد که چگونه دولت با داشتن سیستم اطلاعاتی و امنیتی در ردیابی و جلوگیری از این حملات ناکام هست؟ چگونه هست که مراکزی به این اهمیت در غفلت نیروهای امنیتی دولت مورد حمله تروریستی و انتحاری قرار می‌گیرد؟ آیا دولت افغانستان و ارگانهای امنیتی و پلیس کابل این قدر ضعیف هستند که هیچگونه اطلاعی از مقاصد تروریستی از قبل به دست آورده نمی‌توانند؟

در پاسخ به این سوال بسیاری از حدس و گمانها بر این بود که افرادی دارای پستهای کلیدی داخل ارگانهای امنیتی و انتظامی دولت در این حملات و ایجاد ناامنیها با گروه تروریستی طالبان همدست هستند و در غیر این صورت امکان چنین حملات شدید، پی در پی و مستمر غیر ممکن به نظر می‌رسید.

برای این همدستی شواهد بسیاری وجود دارد که از آن جمله می‌توان از تقابل رییس سابق دولت افغانستان حامد کرزی با نیرویهای ناتو در مخالفت با حمله به اماکن محل تجمع نیرویهای تروریستی طالبان موسوم به حملات شبانه و خانه پالی(تفحص از امکان مظنون به وجود نیروهای تروریستی طالبان)، تلاش برای آزادی تروریستیها از زندان گوانتناما، رهایی هزاران تروریست طالبان از زندانهای بگرام و پلچرخی و در این اواخر فراری دادن بیش از سه‌صد تروریست و مجرم از زندان غزنی، نامبرد.

در 26 سنبله 1394 در خبرگزاریهای آمد که محل بزرگ آموزشی تروریستی در روستای زرغون‌شهر ولایت لوگر پس از 9 سال به دست نیرویهای دولتی منهدم گردید. این اماکن آموزشی و ترتیب دهی حملات انتحاری تروریستی به صوفهای(تونلها) مستحکم موسوم و مجهز هستند که در حدود بیش از سی حمله انتحاری در پایتخت پس از روی‌کار آمدن دولت وحدت ملی از این پایگاه ترتیب داده شده. این صوفها برای در امان ماندن عوامل تروریستی و انتحاری از حملات هواپیماهای بدون سرنشین در نظر گرفته شده بوده.

در تاریخ 26 سنبله 1394 خبرگزاری طلوع نیوز می‌نویسد: «فرمانده‌ی تازه لوگر حامد کرزی رئیس جمهور پیشین را متهم ساخت که وی در زمان حکومتش نیروهای امنیتی را نگذاشته است که این پایگاه را آماج قرار بدهند». این مطلب حدس و گمانهای دست داشتن عواملی از داخل دولت و سیستم امنیتی کشور در حملات تروریستی و انتحاری را تأیید می‌کند.

بنابر شواهد زیادی که بخشی از آنها در این نوشتار آمد، وجود دارد که حامد کرزی رییس جمهور پیشین کشور و عوامل تحت فرمان وی با گروه تروریستی طالبان در تداوم ناامنی و کشتار مردم بیگناه و حملات تروریستی-انتحاری در افغانستان دست داشته و دارند.